سلام من ارین منینگ هستم و ورود شما رو به دوره ی نورپردازی خوش آمد میگویم.هدف از این دوره، یادگیری اصول کار با نورهای مصنوعی ساخت بشر است که بجای نور طبیعی خورشید استفاده می‌شود.

 

در دنیای عکاسی، نور استدیویی بعنوان نور عکاسی شناخته شده است و به همین دلیل از هردوی این اصطلاحات استفاده می شود.
اگر تابحال از دیدن نورپردازی‌های حرفه ای به وجد آمده، متعجب شده اید که چطور میتوان کنترل فلاش را بدست گرفت و اگر مایل هستید با اطمینان خاطر بیشتری از نور مصنوعی استفاده نمایید و آن‌ را به روی عکس خود جلوه دهید این آموزش،بسیار کارآمد و موثر خواهد بود.

 

در ابتدا با معرفی دو نوع نور مصنوعی آغاز میکنیم. و با نشان دادن چگونگی تنظیم و استفاده‌ی کیت نورپرداز‌‌ی ثابت،پایه‌ها و سافت باکس‌ها آموزش را ادامه می‌دهیم.

 

سپس نحوه‌ی تشخیص و کنترل کیفیت و جهت نور ونحوه‌ی استفاده‌ی از آن در جهت بدست گرفتن سناریوی نورپردازی را آموزش می دهیم.
در ادامه کار، با سایه ها و هایلایت، برای با کیفیت تر کردن عکس را آموزش می‌دهیم و علاوه بر آن نکات اساسی و کلیدی مربوط به استفاده از فلاش های اکسترنال (اسپیدلایت) را ذکر خواهیم کرد.

 

استفاده از دوربین با فلاش، برای رفع کردن سایه ها و ملایم سازی نورو، آغاز می نماییم و با نورپردازی با دوربین هایی که فلاش به روی آنها متصل نیست آموزش را ادامه می‌دهیم.

 

مطمئناً تکنیک های جدید را فرا میگیریم و با اعتماد به نفس بیشتری از فلاش ها استفاده می نماییم.

 

بسیار مشتاق هستم که به شما نشان دهم با استفاده از نور استودیو چه عکس های بی نظیری را می توان گرفت.

 

آموزش کامل نورپردازی در استودیو:

اگر به هنگام کار با نورهای استدیویی با اصول آن‌ها آشنایی نداشته باشیم، بدست آوردن ظاهر مناسب برای عکس، مانند یک راز پیچیده خواهد بود!
در این مقاله به طور خلاصه تفاوت های میان نورثابت و فلاش را به همراه امکانات و قابلیت های آن‌ها توضیح می دهیم.
اولین تفاوت بین نورثابت و فلاش در این است که دستگاه نورثابت، نور را به صورت یکدست و مداوم به سمت سوژه می تاباند.
درحالی‌که فلاش، یک چراغ چشمک زن است که به هنگام عکاسی در یک زمان کوتاه به روی سوژه تابیده می شود.
حال کدام نورها ثابت و کدام نورها فلاش هستند و اهمیت آنها چیست و چرا بعضی از آن‌هارا به صورت مکمل دیگری استفاده می کنیم؟
زمانی که بحث نورپردازی مطرح می شود انتخاب‌های زیادی در اختیارمان قرار می گیرد بنابراین باید بررسی کنیم و ببینیم که چه نوری برای کار ما مناسب است و متناسب با بودجه‌ی ما است.
بعضی از تفاوت های اساسی سهولت در قدرت و قیمت و توانایی در فریز کردن حرکت ها است.
نورهای ثابت به صورت فلاش‌های قوی و نورهای گرم فلورسنت،هالوژن کوارتز و ال ای دی هستند. 
فلاش‌ها نیز به صورت فلاش‌های استدیویی و پرتابل و یا اسپیدلایت موجود هستند.به تصویر زیر توجه کنید :

در ابتدا این مسئله ممکن است کمی پیچیده به نظر بیاید اما در ادامه مثال‌هایی از قابلیت‌ها و کیفیت نورپردازی، این دستگاه‌ها را برای شما توضیح می دهیم که درک مسئله را آسان تر می کند.
به منظور یادگیری نورپردازی، آسان ترین راه، شروع با نورهای ثابت است. زیرا این امکان برای عکاس میسر است که ببیند قبل از شروع عکاسی، نورپردازی به چه شکل است و سایه‌ها چگونه و در چه مکانی تشکیل می شوند.

در دنیای عکاسی امروز، محبوب ترین نور‌های ثابت عبارتنداز: 
تنگستن،فلورسنت و ال ای دی
نورهای تنگستن به عنوان فلاش های گرم نیز شناخته می شوند چون آنها بسیار گرم هستند.در صورتی که در فضای داخلی و بسته عکاسی می نمایید،این نورها گزینه های بسیار مناسبی هستند. اما در عین حال می توانند فضارا بسیار گرم و باعث قطعی جریان مدار شوند.
لامپ های تنگستن باعث ایجاد رنگ های بسیار گرم در عکس شما می شوند بنابراین باید رنگ سفید را به عکس خود اضافه کرده تا رنگ گرم عکس خودرا متعادل سازی نمایید.لامپ های تنگستن با گرمای بیش از حد باعث اذیت شدن سوژه می‌شوند و خصوصا اگر عکاسی در فضای بسته انجام شود.
همچنین عمر لامپ‌های تنگستن به اندازه ی لامپ‌های فلورسنت یا ال ای دی نیست.

کارکردن با لامپ های فلورسنت، نسبت به لامپهای تنگستن، به مراتب آسان تر است زیرا آنها گرم نمی شوند،انرژی کمتری مصرف می کنند و نور ملایم و با کیفیت تری را ارائه می دهند.

 

لامپ‌های فلورسنت جدید با نور طبیعی و نور روشن، سفیدی شبیه به نور طبیعی به ما ارائه می دهند. کاملا بر خلاف لامپ‌های فلورسنت قدیمی که طیف سبز مانندی را ایجاد می کنند.باید دقت کنیم که از لامپ‌های فلورسنت حرفه ای و مخصوص عکاسی استفاده نماییم زیرا آن‌ها رنگ‌های واقعی تری ایجاد می کنند و رنگ پوست را به خوبی در عکس نمایان می کنند. 
بین تمام این لامپ‌ها، لامپ‌های نوع ال ای دی گران ترین و کم مصرف ترین گزینه هستند.با توجه به نورها، این لامپ ها می توانند با دستگیره‌ی تنظیم دمای رنگ و یا با فیلتر رنگی همراه باشند تا نور را برای عکاسی متعادل نگه دارند.ال ای دی ها برق بسیار کمی مصرف می کنند و با دوام هستند و گرما تولید نمی کنند.همچنین حمل آنها آسان است زیرا نسبت به بقیه نورپردازها، وزن کمتری دارند.

در مقایسه با نور‌های فلورسنت که 8000 ساعت و تنگستن با طول عمر 1000 ساعت هستند، نور ال ای دی دارای طول عمر 25000 تا 50000 ساعت می باشد.
در مقایسه با نور‌های فلورسنت که 8000 ساعت و تنگستن با طول عمر 1000 ساعت هستند، نور ال ای دی دارای طول عمر 25000 تا 50000 ساعت می باشد.

 

 

فلاش ها :

 

فلاش دارای دو نوع استدیویی و یا اسپیدلایت است:

فلاش‌های استدیویی در انواع مختلفی موجود هستند،مانند MONOLIGHT یا POWERPACK.
این نورها دارای قدرت زیادی هستند و به شما این امکان را می دهند که در فضاهای باز با نهایت ابتکارعمل، عکاسی نمایید.فلاش های استدیویی امروزه اغلب در تنظیمات عکاسی حرفه ای استفاده می شوند.

فلاش های اکسترنال(رودوربینی) یا اسپیدلایت :
این فلاش‌ها بسیار مقرون به صرفه هستند،به راحتی حمل می شوند و شروع کار با آن‌ها بسیار آسان است.زمانی که فراگیری این دوره را آغاز می نمایید پتانسیل پیشرفت بسیاری را فراهم میکنید.
با استفاده از اسپیدلایت می توان کارهای زیادی انجام داد.همواره به یاد داشته باشید که این دوره‌ی آموزشی مخصوص نورپردازی استدویی می باشد و در آینده ابزارهای پایه و تکنیک‌های مخصوص در این خصوص را به شما آموزش می دهیم.

برای تکمیل آموزش به قسمت بعد مراجعه کنید


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : فلاش ,استفاده ,عکاسی ,نورپردازی ,آموزش ,شوند ,لامپ‌های فلورسنت ,نورهای ثابت ,صورت فلاش‌های ,بنابراین باید ,کدام نورها
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

زنگ فارسی هارمونی فصول اسلام نیوز اتوپوستر شرکت کامپیوتری صنعتی آموزشی آسمان هفتم اطلاع رسانی اورژانسی دوره‌ی از صفر تنهانوشت اکتيو | رسانه خبري و تحليلي معماری